Wednesday, December 11, 2013

Day 2: meaning behind your blog name : Dazzling Vitamin

Posted by DazzlingVitamin  |  No comments

Hurm....agak2 kenapa la saya pilih nama Dazzling Vitamin eh untuk nama blog saya ni?

Semuanya bermula bila saya join Shaklee masa dalam pantang anak no 2 aritu..dok dalam pantang kan..bukannya ada keje sangat pon.. sambil berangan sambil layan anak kecik...mentang2 anak gegurl juga yang ni kan..kebetulan masa tu saya dan incik hubby memang tengah cari2 nama untuk new baby...so dapatla nama "puteri bintang di tengah lautan" @ Farieha Miazaraa untuk anak kedua ni...dah dari nama anak lagi dah nak asiq nampak bling2, liplap liplap jela..bila mak Nurru Adila suruh buat Fan Page kat FB terus terlintas nama Dazzle...Star.. Dazzling...Dazzle..Dazzling..Dazzle..Dazzling...last2 wujudlah Dazzling Vitamin Shoppe...bila ada blog terus jela pakai nama sekarang ni...cuma xdak Shoppe jela...

So ni la "bintang" kelip2 kami

1:25:00 PM Share:
About Naveed Iqbal

Nulla sagittis convallis arcu. Sed sed nunc. Curabitur consequat. Quisque metus enim venenatis fermentum mollis. Duis vulputate elit in elit. Follow him on Google+.

0 comments:

Get updates in your email box
Complete the form below, and we'll send you the best coupons.

Deliver via FeedBurner
Proudly Powered by Blogger.
back to top